Betalingsanmerkninger

Endelig finnes det en mulighet for deg som har dyr gjeld med betalingsanmerkninger. Vi i Claq samler all din gjeld og refinansierer det til et nytt boliglån. Vi sørger samtidig for at dine betalingsanmerkninger blir slettet og at du ikke lenger er i noen kredittregistre. Vi finner en løsning som passer deg best, slik at du endelig kan få orden i økonomien.

Lang erfaring og høy kompetanse gir deg trygghet

Vår medarbeidere har mange års erfaring og god kompetanse til å hjelpe personer som deg i en dårlig økonomisk posisjon. Vi har dyktige rådgivere som har all kunnskapen de trenger for å hjelpe deg ut av krisen. Vi er dyktig i å forhandle frem gode avtaler med dine kreditorer og samle alle dine smålån til et nytt lån. Vi har som mål å kunne være din beste støttespiller, og hjelpe deg med finansiering.

Våre medarbeidere lang erfaring med å hjelpe personer i en dårlig økonomisk situasjon

Få ekspertisen du trenger

Har du flere betalingsanmerkninger og en gjeld du ikke klarer å håndtere? Ta kontakt med oss i dag, og vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Husk at det e viktig at du ikke venter for lenge med å ta kontakt, slik at gjelden ikke blir for stor.

Dette kan vi hjelpe deg med

  • Gjeldsrådgivning – kartlegge omfanget av din gjeld.
  • Forhandling og avtaler med kreditorer – søke om gjeldsreduksjon hvor dette er mulig.
  • Refinansiering av lån med betalingsanmerkninger – samler all gjeld til et nytt lån med pant i bolig.