Dyre forbrukslån

Har du flere smålån og ikke lenger kontroll over egen gjeld? Vi kan samle alle dine smålån til ett nytt lån. Dette er med på å få ned månedlige utgifter og gir deg kontroll over egen økonomi.

Bli kvitt dyre kreditter med høy rente

Smålån fra ulike kredittselskaper har ofte høye renter, og det vil derfor være viktig å bli kvitt så fort som mulig. Når du samler dine kreditter til et nytt lån hos oss får du struktur på din gjeld og bare en kreditor å forholde deg til. Dette gir deg full kontroll over egen økonomi.

Våre gjeldsrådgivere hjelper deg med kreditorforhandlinger og refinansiering

Våres mål er å bruke vår kompetanse og erfaring til å gi bedre kontroll over din økonomi. Vi sørger for at du blir slettet fra alle inkassoregistre og du som kunde blir igjen kredittverdig.

Det er snart å falle for fristelsen med å oppta dyre kreditter. Det som fort kan skje da er at du opparbeider deg en dyr gjeld som blir vanskelig å håndtere. Det er lett å miste kontrollen og havne i en dårlig økonomisk situasjon. Når du først har fått betalingsanmerkninger, er det vanskelig å få refinansiering hos bankene. Det finnes heldigvis noen som kan hjelpe, og Claq er en av dem.