Regninger

Har du vanskeligheter med å betale regningene dine? Har du forsøkt å ordne refinansiering og samle all din gjeld, men fått avslag? Hos oss kan du nå få hjelp.

La oss i Claq hjelpe deg å rette opp din økonomiske situasjon

Vi i Claq gjør alt vi kan for å ordne opp i dine økonomiske problemer. Vi ser ingen problemer, bare et hav av muligheter. Vi mener at alle mennesker fortjener en sjanse til å rette opp sin skjeve økonomiske stilling.

Hos oss skal du være trygg og vi har som målsetting å være den støttene samarbeidspartneren når alt annet føles som mørkt. Vår visjon er å bli ledende i landet på å hjelpe personer i en dårlig økonomisk posisjon ut av dette. Våre ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen økonomi, inkasso og gjeldsforhandlinger. Vi hjelper deg med å rette opp din økonomiske posisjon ved å refinansiere all din gjeld om til et nytt boliglån.

Når du velger oss skal du være sikker på at du får hjelp og rådgivning umiddelbart og at din økonomiske hverdag skal bli bedre. Vi hjelper deg til et nytt og bedre liv.

La oss komme i gang så fort som mulig

Vi i Claq kan hjelpe, men la oss komme i gang før det blir for sent. Det er viktig å søke hjelp før gjelden blir for stor. Sammen skreddersyr vi en løsning som drar deg ut av den dårlige økonomiske posisjonen.

Søk hjelp i dag – våre rådgivere står klare og vil mer enn gjerne snakke med deg. Hos oss er det mange muligheter.